Meer tijd voor persoonlijk contact en advies

Voor ons is het belangrijkste gegeven dat jij als klant je prettig voelt bij de werkwijze die we samen afspreken. De wereld binnen de accountancy- boekhoudsector is aan het veranderen door het inzetten van slimme softwarematige oplossingen. Daar waar men vroeger veel tijd kwijt was aan het inkloppen van bonnetjes, hebben we door OCR software nu meer tijd vrij voor het geven van bedrijfsadvies omdat de bonnetjes door de software herkend worden. Natuurlijk kijken we de bonnen nog wel na voordat deze in ons systeem verwerkt worden.

Advies
Administratie

Jouw administratie áltijd up-to-date!

Idealiter werken wij met het scannen mailen principe. Dit houdt in dat jij als klant je verkoopfacturen en inkoopfacturen/bonnetjes digitaal bij ons aanlevert. Niet slechts een keer per kwartaal, maar bijvoorbeeld een of twee keer per week. Het voordeel hiervan is dat wij direct over kunnen gaan op het verwerken van de aangeleverde stukken en als we dan ook nog een bankkoppeling met elkaar vastleggen, is je administratie altijd up-to-date. Voor ons is de btw maand dan geen uitdaging meer, immers we zijn gedurende het kwartaal al volledig bijgewerkt en voor jou als ondernemer geeft het direct inzage in de financiële stand van zaken. Heb je op basis van de getoonde cijfers vragen, dan kun je altijd bij ons binnen lopen. Zien wij opvallende dingen, dan kunnen we op tijd aan de bel trekken. Niet achteraf, maar juist op het moment dat het er toe doet.

Administratiekantoor voor het hele MKB

Wij zijn er voor alle ondernemers binnen het MKB, van starter tot aan gevestigde bedrijven met personeel op de loonlijst. Wij verzorgen de administratie van BV’s, VOF’s en eenmanszaken inclusief ZZP’ers.

Ook voor bedrijfsadvies kun je bij ons terecht

Mocht je als klant doorgroeien en extra bedrijfsadvies nodig hebben dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen de tijd voor onze klanten bij het begeleiden in het nemen van de juiste stappen bij groeimomenten, maar ook wanneer het minder goed gaat.

Administratiekantoor Kubus Alphen aan den Rijn