Over ons

Ik ben Rob Wielinga en na ruim 23 jaar ervaring in de branche opgedaan te hebben, ben ik in 2009 gestart met mijn eigen kantoor Kubus kantoor. Na een stormachtige ontwikkeling staat er inmiddels een heel team binnen ons administratiekantoor voor je klaar. Samen met Mary-An, Marja, Mendine en Yvonne werk ik iedere dag met veel plezier aan de boekhouding en administratie van inmiddels meer dan 150 bedrijven in Alphen aan den Rijn. Door de samenstelling van ons team is de continuïteit voor onze klanten gewaarborgd. Het werk zal altijd doorgaan.
Wij werken elke dag als team met heel veel plezier aan de administratie en boekhouding van onze klanten. Wanneer een klant belt dan weten wij meteen wie dat is, wij kennen onze klanten en dat geeft een stuk meerwaarde. Het praat in ieder geval een stuk makkelijker wanneer je als klant weet dat wij weten waar we het over hebben. Simpelweg omdat we ons interesseren in je bedrijf. Een klant is voor ons het allerbelangrijkst.

Ik heb altijd een lange termijn relatie in gedachten, daarmee bedoel ik dat ik een ondernemer graag goed leer kennen om het beste advies voor zijn of haar situatie te kunnen geven. Voor ons advieswerk is het belangrijk om langer zaken te doen met een bedrijf.