Een heel administratie team

Samen met Mary-Ann, Marja, Mendine en Yvonne werk ik iedere dag met veel plezier aan de boekhouding en administratie van inmiddels meer dan 150 bedrijven in Alphen aan den Rijn. Door de samenstelling van ons team is de continuïteit voor onze klanten gewaarborgd. Het werk zal altijd doorgaan.
Wij werken elke dag als team met heel veel plezier aan de administratie en boekhouding van onze klanten. Wanneer een klant belt dan weten wij meteen wie dat is, wij kennen onze klanten en dat geeft een stuk meerwaarde. Het praat in ieder geval een stuk makkelijker wanneer je als klant weet dat wij weten waar we het over hebben. Simpelweg omdat we ons interesseren in je bedrijf. Een klant is voor ons het allerbelangrijkst.

Ik heb altijd een lange termijn relatie in gedachten, daarmee bedoel ik dat ik een ondernemer graag goed leer kennen om het beste advies voor zijn of haar situatie te kunnen geven. Voor ons advieswerk is het belangrijk om langer zaken te doen met een bedrijf.

Marja van der Wouden

Ik ben Marja van der Wouden en werk met veel plezier bij Kubus Alphen aan den Rijn. Daarnaast ben ik moeder van 2 dochters en sinds kort oma van 1 kleinkind. Ik heb mijn hele werkzame leven in de cijfers gezeten en ben hiermee begonnen bij accountantskantoor Bavelaar & Both waar Rob mijn collega was. Daar heb ik ook een tijdje op de financiële afdeling gezeten wegens een aantal fusies. Inmiddels werk ik 2,5 jaar bij Kubus Alphen aan den Rijn. Daar zit ik op kantoor maar ben ik ook vaak bij de klanten op bezoek.

Yvonne Reurings

Mijn werkzaamheden ben ik gestart als administrateur bij twee agrarische bedrijven. Van hieruit ben ik mezelf gaan omscholen via zelfstudie. Inmiddels ben ik de trotse bezitter van de propedeuse SPD. Ik vind het nog steeds leuk om nieuwe kennis en ervaringen op te doen en ik werk dan ook met veel plezier bij Kubus Alphen aan den Rijn. Daarnaast maken een diversiteit aan klanten, afwisseling van werkzaamheden en een gezellige sfeer voor mij het plaatje rond!

Mary-Ann de Frankrijker

Ik ben Mary-Ann de Frankrijker, moeder van 2 dochters en parttime werkzaam bij Kubus Alphen aan de Rijn. Na het afronden van mijn opleidingen Assistent Accountant & Moderne bedrijfsadministratie heb ik bij een aantal bedrijven ervaring opgedaan en ben ik in januari 2015 bij Kubus Alphen aan den Rijn gaan werken. In eerste instantie voor 24 uur per week, maar tegenwoordig werk ik met veel plezier 32 uur op kantoor of op locatie bij klanten.

Administratiekantoor voor het hele MKB

Wij zijn er voor alle ondernemers binnen het MKB, van starter tot aan gevestigde bedrijven met personeel op de loonlijst. Wij verzorgen de administratie van BV’s, VOF’s en eenmanszaken inclusief ZZP’ers.

Ook voor bedrijfsadvies kun je bij ons terecht

Mocht je als klant doorgroeien en extra bedrijfsadvies nodig hebben dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen de tijd voor onze klanten bij het begeleiden in het nemen van de juiste stappen bij groeimomenten, maar ook wanneer het minder goed gaat.

Administratiekantoor Kubus Alphen aan den Rijn

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

Vul het formulier in en laat je terugbellen door één van onze medewerkers. Wij staan graag voor je klaar!

Bekijk hiernaast onze commercial.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.