Over Kubus

Ons kantoor is aangesloten bij de Kubus Coöperatie. Het voordeel daarvan is dat we een grote groep met collega ondernemers hebben waarmee we altijd kennis kunnen delen. Daarnaast zijn er een aantal inkoopvoordelen die we door de omvang van onze coöperatie bij leveranciers af kunnen dwingen. Deze voordelen zie je als klant weer terug in altijd een goed advies vanuit onze kant. Maar ook de interne kwaliteitsbewaking binnen de coöperatie is erg belangrijk. Met deze werkwijze wordt een goede verwerking van uw administratie en boekhouding gegarandeerd.

Vanuit de gedachte een ondernemer te willen en kunnen ontzorgen is het voor jou als klant goed om te weten dat we bij een landelijke coöperatie aangesloten zijn. Binnen onze club beschikken we over specialisten op het gebied van Juridische zaken, Fiscale zaken, Subsidieadvies, Marketing, Accountants, Assurantien en wie weet inmiddels wel meer. Deze specialistische kantoren kunnen ook ingezet worden voor jouw bedrijf indien nodig.
Als het goed is heb je niet elke dag juridische ondersteuning nodig en bij ons betaal je dat dan ook pas op het moment dat dit wel het geval zou zijn. Wel zo eerlijk vinden wij. Denk bijvoorbeeld ook maar eens aan erfrecht of wanneer je bedrijf in een overname traject komt. Dat zijn de momenten waarop wij je graag bijstaan met raad en daad en dat maakt het verschil. Eén aanspreekpunt waar je op kunt vertrouwen. Dan noemen wij samenwerken aan een financieel gezonde toekomst.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

Vul het formulier in en laat je terugbellen door één van onze medewerkers. Wij staan graag voor je klaar!

Bekijk hiernaast onze commercial.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.