Wat is Kubus?

Een landelijke cooperatie van ruim 100 boekhouders, accountants en administratiekantoren.

Over Kubus

Administraties MKB

Wij verwerken administraties voor het MKB en houden ondernemers zowel fiscaal als financieel gezond.

Onze diensten

Doe een offerte!

Door ons eerlijke tarief en onze ondersteuning bespaart u geld én tijd. Bereken hier uw tarief!

Bereken!

Over Kubus

Ons kantoor is aangesloten bij de Kubus Coöperatie. Het voordeel daarvan is dat we een grote groep met collega ondernemers hebben waarmee we altijd kennis kunnen delen. Daarnaast zijn er een aantal inkoopvoordelen die we door de omvang van onze coöperatie bij leveranciers af kunnen dwingen. Deze voordelen zie je als klant weer terug in altijd een goed advies vanuit onze kant. Maar ook de interne kwaliteitsbewaking binnen de coöperatie is erg belangrijk. Met deze werkwijze wordt een goede verwerking van uw administratie en boekhouding gegarandeerd.

Vanuit de gedachte een ondernemer te willen en kunnen ontzorgen is het voor jou als klant goed om te weten dat we bij een landelijke coöperatie aangesloten zijn. Binnen onze club beschikken we over specialisten op het gebied van Juridische zaken, Fiscale zaken, Subsidieadvies, Marketing, Accountants, Assurantien en wie weet inmiddels wel meer. Deze specialistische kantoren kunnen ook ingezet worden voor jouw bedrijf indien nodig.
Als het goed is heb je niet elke dag juridische ondersteuning nodig en bij ons betaal je dat dan ook pas op het moment dat dit wel het geval zou zijn. Wel zo eerlijk vinden wij.
Denk bijvoorbeeld ook maar eens aan erfrecht of wanneer je bedrijf in een overname traject komt. Dat zijn de momenten waarop wij je graag bijstaan met raad en daad en dat maakt het verschil. Eén aanspreekpunt waar je op kunt vertrouwen. Dan noemen wij samenwerken aan een financieel gezonde toekomst.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

Vul het formulier in en laat je terugbellen door één van onze medewerkers. Wij staan graag voor je klaar!

Bekijk hiernaast onze commercial.

  Over ons

  Ik ben Rob Wielinga en na ruim 23 jaar ervaring in de branche opgedaan te hebben, ben ik in 2009 gestart met mijn eigen kantoor Kubus kantoor. Na een stormachtige ontwikkeling staat er inmiddels een heel team binnen ons administratiekantoor voor je klaar.
  Samen met Mary-Ann, Marja, Mendine en Yvonne werk ik iedere dag met veel plezier aan de boekhouding en administratie van inmiddels meer dan 150 bedrijven in Alphen aan den Rijn. Door de samenstelling van ons team is de continuïteit voor onze klanten gewaarborgd. Het werk zal altijd doorgaan.

  Lees verder

  Onze werkwijze

  Ons kantoor is voorbereid op de toekomst wat wil zeggen dat we volledig gedigitaliseerd kunnen werken. Dit doen wij met ons huis pakket iMuis.
  Wanneer klanten met andere software werken is het voor ons ook mogelijk om daar op aan te passen. Soms middels een koppeling en soms doordat we zelf ook bereid zijn om met de betreffende software te werken.
  Voor ons is het belangrijkste gegeven dat jij als klant je prettig voelt bij de werkwijze die we samen afspreken.

  Lees verder